TRAITEURDIENST “AAN TAFEL MET AMARYLLIS” DEINZE

Dagschotels, zowel aan huis geleverd als afgehaald !

Vanaf januari worden onze dagschotels aan huis geleverd in Groot Deinze en buurgemeentes. Wij leveren overheerlijke dagschotels, bereid met verse ingrediënten en onze passie voor fijne keuken.

Geniet van soep, hoofdgerecht en dessert voor slechts € 8/pp!

Catering & afhaaltraiteur doorheen het jaar.

Bij “Aan tafel met Amaryllis” kunt u het hele jaar door, 7 op 7, terecht voor afhaalmenu’s, buffetten, bbq’s, ... voor al uw feesten, klein of groot.

Laat u inspireren door deze eindejaar folder of stel samen met ons team een menu op maat samen en geniet met uw gasten van een overheerlijke tijd zonder zelf achter de potten en pannen te staan.

Privé etentje in intieme kring.

Wist u dat u bij “Aan tafel met Amaryllis“ een privétafel kan boeken van 6 tot 14 personen?

Op deze manier kunnen u en uw gasten genieten van onze overheerlijke gerechten, dit met een persoonlijke bediening en een chef-kok die helemaal ten dienste staat van jullie tafel !

Verhuur van horeca- en feestmaterialen.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het huren van allerlei horeca- en feest materialen voor uw tuinfeest, communie, babyborrel of bedrijfsfeest?

Extra borden, bestek, glazen, partytafels, stoelen of complete sets bain-marie kunt u huren per dag of weekend. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!