Dagschotels

Vanaf januari worden onze dagschotels aan huis geleverd in Groot Deinze en buurgemeentes. Wij leveren overheerlijke dagschotels, bereid met verse ingrediënten en onze passie voor fijne keuken.
Geniet van soep, hoofdgerecht en dessert voor slechts € 8/pp!

TRAITEURDIENST: AAN TAFEL MET AMARYLLIS

Evenementen zijn vaak genoeg stresserend voor de gastheer of – vrouw. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en huur Aan tafel met Amaryllis in Deinze in! Wij komen naar u toe en bereiden alles wat u zelf wilt. Bij ons komt er geen vooropgesteld menu aan te pas. Wij maken wat u lekker vindt en dit gaat van aperitiefhapjes tot en met dessert bij u thuis of op verplaatsing. U kan onze kok reserveren voor allerhande feesten zoals babyborrels, communies en recepties. Indien u dit wenst, kunnen wij zelfs zorgen voor een vriendelijke bediening.

Kok aan huis

Organiseert u een leuk feestje, maar u hebt geen zin of tijd om te koken? Dan staat Aan tafel met Amaryllis voor u klaar! Maar wij zijn niet zomaar een traiteur. Bij ons beslist u eenvoudig zelf waar u zin in hebt en wij maken het klaar bij u thuis. Wenst u het liever zelf af te halen? Dan is dit perfect mogelijk.

Van een babyborrel tot een receptie. Wij regelen het voor u. Ontdek dus snel dit uniek concept!

Indien u vragen hebt, mag u ons gerust altijd eens contacteren. Wij helpen u graag verder.

Catering & afhaaltraiteur doorheen het jaar

Bij “Aan tafel met Amaryllis” kunt u het hele jaar door, 7 op 7, terecht voor afhaalmenu’s, buffetten, bbq’s, ... voor al uw feesten, klein of groot.

Laat u inspireren door deze eindejaar folder of stel samen met ons team een menu op maat samen en geniet met uw gasten van een overheerlijke tijd zonder zelf achter de potten en pannen te staan.

Privé etentje in intieme kring

Wist u dat u bij “Aan tafel met Amaryllis“ een privétafel kan boeken van 6 tot 14 personen?
Op deze manier kunnen u en uw gasten genieten van onze overheerlijke gerechten, dit met een persoonlijke bediening en een chef-kok die helemaal ten dienste staat van jullie tafel !

Verhuur van horeca- en feestmaterialen

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het huren van allerlei horeca- en feest materialen voor uw tuinfeest, communie, babyborrel of bedrijfsfeest?

Extra borden, bestek, glazen, partytafels, stoelen of complete sets bain-marie kunt u huren per dag of weekend. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!